Trial GP treedt buiten gebaande paden

Trial GP treedt buiten gebaande paden

ZELHEM - De ZAMC – Zelhem heeft dankzij de grote belangstelling van het bedrijfsleven middelen gekregen voor een totaal andere aanpak, met veel aandacht voor het randgebeuren. Maar natuurlijk gaat het tijdens de WK trail in het weekend van 22 en 23 juni, op motorsportaccommodatie de Langenberg aan de Korenweg 4, om de sportieve prestaties van de deelnemers. Alle toprijders hebben zich inmiddels aangemeld.

Ondertussen is de organisatie, samen met de gemeente Bronckhorst aan het 'experimenteren' geslagen met side events. Zo vindt bij de TrialGP de opwekking van elektriciteit gedeeltelijk plaats door middel van zonnepanelen op mobiele aggregaten. Als novum komen er op de parkeerplaats voor genodigden ook laadpalen voor de gebruikers van elektrische auto's. Verder zullen mensen van bandopspanning.nl op de parkeerplaats bezoekers om toestemming vragen om de bandenspanning te laten controleren.
Op vrijdagmiddag voor de WK ontvangt de ZAMC een grote groep leden van de Zonnebloem, mensen met een fysieke beperking, die een echt VIP ontvangst krijgen. De jeugd van de basisscholen uit Zelhem, Halle en Wolversveen een eerste trial les op een elektrische motor.
Meer informatie op de website.


www.trialgp2019.nl