Zomerexpositie Kunst op de Hoek

ZUTPHEN - Tijdens de zomer van 2019 presenteert Kunst op de Hoek fascinerend werk van 3 kunstenaars met verschillende disciplines en verschillende stijlen. Schilderijen van Coby van Wijk (6 juni t/m 25 augustus), sieraden Jeanet Gem (6 juni t/m 25 augustus) en beelden van Annelies Deutekom (4 juli t/m 25 augustus). De feestelijke opening vindt plaats op 15 juni vanaf 15.00 uur bij Kunst op de Hoek aan de Stationssstraat 16 in Zutphen.

Dichtersgroep Kopwit Zutphen presenteert deze middag Een Rijk Uur Poëzie met een aantal dichters, zoals oud stadsdichter Anna Wiersma, haar vakzuster Eke Mannink, de Haags-Deventer plezierdichter Cees Leliveld, de Rotterdams-Zutphense romanticus Frank Vingerhoets en de Apeldoornse tekstschrijver-zanger over Kleine Verschijnselen, Henk Bogaard.

Openingstijden zijn van donderdag t/m zaterdag en koopzondag van 10.30 tot 17.00 uur.


www.kunstopdehoek.nl

06 - 446 601 55


Bingo De Uitwijk

ZUTPHEN - Activiteitenteam De Uitwijk organiseert zaterdag 8 juni een gezellige bingoavond. Dit vindt plaats in buurtcentrum De Uitwijk op De Brink 116 te Zutphen. Het start om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 18.30 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen.


Pinkstervespers St. Janskerk

ZUTPHEN - Op het Hoogfeest van Pinksteren, zondag 9 juni wordt er om 17.00 uur in de Zutphense St. Jan weer een Gregoriaanse Vespers gezongen. Hiermee sluiten we niet alleen de Paastijd af, maar vieren vooral een nieuw begin met de ontvangen gave van de heilige Geest om de boodschap van Jezus verder uit te dragen. De meditatieve Vespervieringen is een van de plekken voor rust en inspiratie als onderdeel van het onlangs in Zutphen begonnen Stadsklooster. Voor de bezoekers zijn tekstboekjes met Latijn/ Nederlandse vertaling beschikbaar.