Rechtshulp bij problemen met financiële instelling of werkgever

ZUTPHEN - Inwoners van Zutphen en omgeving die een juridisch probleem hebben met hun bank, verzekeraar, pensioenfonds of werkgever kunnen vanaf 6 juni a.s. terecht op het gratis Spreekuur Financieel Recht en Arbeidsrecht van De IJsselstad Juristen in Zutphen. Het spreekuur wordt gehouden iedere donderdag van 17.00 tot 19.00 uur op het kantoor van De IJsselstad Juristen aan de IJsselkade 7 in Zutphen. Deelname is kosteloos na aanmelding via de website.

Het spreekuur richt zich specifiek op juridische problemen rondom financiële diensten, werk en pensioen. "Problemen met de hypotheek, grote verliezen op een belegging, een verzekeraar die niet wil uitkeren, dreigend ontslag, langdurige arbeidsongeschiktheid of tegenvallend pensioen; het zijn zaken die helaas veel voorkomen.", zegt Jeroen Wendelgelst, directeur van De IJsselstad Juristen.
"Door de terugtrekkende overheid zijn mensen meer op zichzelf aangewezen. De behoefte aan gespecialiseerde rechtshulp op deze terreinen groeit daarom. Met het gratis Spreekuur Financieel Recht en Arbeidsrecht probeert De IJsselstad Juristen deze rechtshulp beter bereikbaar te maken." Het Spreekuur is bedoeld om mensen te informeren over hun rechten en hen verder op weg te helpen bij het oplossen van een juridisch probleem.

Deelname aan het Spreekuur is mogelijk na voorafgaande aanmelding via de website. Mensen die niet beschikken over internet kunnen zich ook aanmelden via telefoonnummer 0575 – 474 798. De IJsselstad Juristen is een juridisch adviesbureau in Zutphen gespecialiseerd in Financieel Recht, Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht. Meer informatie is te vinden op www.ijsselstadjuristen.nl


www.ijsselstadjuristen.nl/spreekuur