Shoppen bij Obelink op tweede pinksterdag

WINTERSWIJK - De laatste voorbereidingen treffen het kampeer- en zomerseizoen kan bij Obelink op tweede pinksterdag, maandag 10 juni. Goed voorbereiden is erg belangrijk zodat je niets vergeet en je een goede reis tegemoet gaat. Bij Obelink Vrijetijdsmarkt kun je terecht voor alles wat met reizen en kamperen te maken heeft. Van caravans en tenten, tot comfortabele kampeermeubelen en technische snufjes.

Wie niet helemaal zeker is of hij alles compleet heeft, kan de Obelink Kampeerchecklist downloaden van de site van Obelink. Er is een versie beschikbaar voor verschillende kampeermiddelen: tent, caravan, vouwwagen en camper. Op tweede pinksterdag staan de nieuwste tenten, tuinartikelen, en de mooiste technische snufjes en kampeermeubels opgesteld in de showroom. De Obelink specialisten geven graag advies om te komen tot de beste keuze. Op 10 juni krijgt men in de winkel bij aankoop van twee Crespo stoelen een Crespo jubileumtas cadeau. En bij aankoop van diverse - let op: niet alle! - Campingaz-modellen ontvangt men een connected thermometer ter waarde van bijna honderd euro cadeau.

Wie nog geen geschikte camping gevonden heeft voor dit jaar óf zich alvast wil voorbereiden voor volgend jaar, kan de gratis campinggids (2018) mee van ACSI meenemen.

Een nieuwe rage is de keramische barbecue. The Bastard, een Nederlands merk gespecialiseerd in dit type barbecues, komt op tweede pinksterdag bij Obelink een kookdemonstratie geven. De Bastard is erg isolerend en daardoor perfect voor slow cooking, warm of koud roken, maar kan ook als steenoven gebruikt worden voor een heerlijke pizza. Proeven mag!

Markt met alles wat met reizen en kamperen te maken heeft

Tussen het winkelen door of als afsluiting van een geslaagde shopdag, is het heerlijk om even in het restaurant te genieten van een lekker hapje eten. Op tweede pinksterdag staat een kibbeling schotel op het menu, of lekker vers gebak voor 2,25 euro. En: wie bij de kassa staat af te rekenen als de wekker afloopt, hoeft niet te betalen in het restaurant.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op tweede pinksterdag 10 juni geopend van 10.00 tot 17.00 uur.