Kerkdiensten in de krant

Kerkdiensten in de krant

ACHTERHOEK - Achterhoek Nieuws, uitgever van veertien wekelijkse nieuwsbladen in de Achterhoek, houdt de lezers graag op de hoogte van allerlei lokale zaken. Zo worden op de servicepagina, de voorlaatste pagina in de krant, in een aantal kranten wekelijks ook kerkdiensten vermeld.

Voorheen leverde men de informatie hiervoor veelal per mail aan. Achterhoek Nieuws is echter overgestapt op een andere werkwijze, waarbij kerkgemeenschappen de informatie rechtstreeks kunnen invoeren, en later desgewenst aanpassen. Dat betekent minder kans op fouten. Wanneer kerkgenootschappen hun wekelijkse kerkdienst(en) graag vermeld zien in één van de weekbladen, dan kunnen zij een eenvoudige handleiding over de werkwijze opvragen door te mailen naar redactie@achterhoeknieuws.nl. Het invoeren van de kerkdiensten moet dan wel gebeuren vóór 09.00 uur op de vrijdag voor plaatsing; daarna is te laat, en aanleveren per e-mail is ook niet meer mogelijk.
Op deze manier kunnen alleen kerkdiensten worden ingevoerd, met een maximum hoeveelheid tekst ter grootte van 300 lettertekens. Wanneer een kerkgenootschap graag ook de misintenties vermeld wil zien, kan men voor informatie over de mogelijkheden mailen naar verkoop@achterhoeknieuws.nl.