Oranjefeest Leesten Warken

WARNSVELD - Het Oranjefeest Leesten-Warken vindt dit jaar plaats op 7 en 8 juni op de vertrouwde locatie 't Holtslag, Geesinkweg 2 in Warnsveld.

Naast de vertrouwde programmering met op vrijdag een spetterende band en op zaterdag de spelen voor jong en oud (vogelschieten, ringsteken enzovoort), zijn er dit jaar twee nieuwe elementen, namelijk de Pubquiz op vrijdagavond en de Noabergames op zaterdag.

Vrijdag 7 juni
Vrijdag 7 juni vanaf 19:30 gaan tijdens de Pubquiz teams van zes personen in vijf ronden vragen beantwoorden over onderwerpen als Nederland, Leesten-Warken en de Oranjevereniging. Voor wie denkt dat het allemaal een makkie is; er is ook nog een fotoronde! Het belooft een gezellige strijd te worden! Teams kunnen zich van te voren opgeven of worden op de avond samengesteld. Vanaf circa 21.30 uur blazen de 'Dudes of Hengel' de vergeten blues, country en rock 'n roll nieuw leven in.

Zaterdag 8 juni
Zaterdag 8 juni vanaf 13:30 zullen er weer vele leuke activiteiten zijn voor jong en oud, zoals volksspelen, vogelschieten, schijfschieten en ringsteken. Met ditmaal als extra activiteit de Noabergames, een actieve competitie met zeskamp-achtige elementen voor iedereen van 12 jaar en ouder.

Mail voor inschrijven en meer informatie.


info@leesten-warken.nl


CDA inloopspreekuur over verkeersveiligheid

ZUTPHEN - Op donderdagochtend 6 juni van 10.00 tot 11.00 uur houdt het CDA Zutphen-Warnsveld in het Volkshuis in Zutphen een speciaal inloopspreekuur over verkeersveiligheid in de gemeente Zutphen. Fractielid Gidie Ritzerveld gaat graag in gesprek over onveilige verkeerspunten, verbetering van het toezicht en handhaving van de maximumsnelheid. We horen graag welke voorstellen u als inwoner heeft om het verkeer in Zutphen en Warnsveld veiliger te maken. Heeft u een goed idee? Of maakt u zich zorgen over de verkeersveiligheid in uw wijk? Kom dan naar het inloopspreekuur.