Feline en Maura in hun nieuwe jacks, mogelijk gemaakt door sponsor Marco Schepers van Schepers Hoveniersbedrijf te Lochem. Foto: PR
Feline en Maura in hun nieuwe jacks, mogelijk gemaakt door sponsor Marco Schepers van Schepers Hoveniersbedrijf te Lochem. Foto: PR

Acro duo WSV in het nieuw

ZUTPHEN - Zaterdag 18 mei in Oss deed het WSV Warnsveld acro duo D jeugd Felyne Frederiks en Maura Schrijver mee aan de halve finale.

De oefening ging iets minder synchroon als dat ze kunnen en de meiden waren wat gehaast. Hierdoor kwamen ze net naast het podium, maar met een vierde plaats hebben de dames zich voor de finale van het Nederlandse kampioenschap geplaatst. Ze komen daarom weer in actie op 8 juni bij de landelijke finale in Oss en zullen daar ook weer aantreden in hun nieuwe jacks, mogelijk gemaakt door sponsor Marco Schepers van Schepers Hoveniersbedrijf te Lochem.

Turnen WSV
Ook de turnsters waren actief . Afgelopen zaterdag 18 mei was de finale van de vijfde divisie turnen dames. Voor WSV wisten Emma Kolbeek en Bente Bloem zich voor deelname te plaatsen. Zij deden mee in de categorie instap D2 onder leiding van Naomi Ulkeman. De turnsters begonnen deze wedstrijd bij de balk. Met toch wat spanningen wisten allebei de turnsters te blijven staan. Daarna gingen ze door naar de vloer sprong en brug. Hier was de spanning voor de wedstrijd er al meer af. Emma en Bente wisten hier allebei zeer nette oefeningen te laten zien. Emma is deze wedstrijd 16de geworden. Bente is deze wedstrijd 21ste geworden.

Ook de heren hebben geturnd dit weekend en namen een aantal medailles mee naar huis.