Nieuwe samenstelling raadsfractie Stadspartij Zutphen-Warnsveld

ZUTPHEN/WARNSVELD - Afgelopen maandag 20 mei is Gerard Pelgrim aangetreden als opvolger van vertrekkend raadslid Meike Wesselink. Tevens deze avond heeft Meike Wesselink afscheid genomen als raadslid voor de Stadspartij Zutphen-Warnsveld. Meike Wesselink heeft zich sinds haar installatie vorig jaar met hart en ziel ingezet voor de Stadspartij en vooral voor Zutphen en Warnsveld. Omdat zij gaat verhuizen naar een plek buiten de gemeente kan zij niet langer als raadslid aanblijven. Doordat Gerard Pelgrim raadslid is geworden, wordt zijn forumplek ingenomen door Mirjam van Ast.


Proeverij Vrijwilligerswerk

WARNSVELD - Op maandag 27 mei van 17.00 tot 19.30 uur organiseert de Vrijwilligerscentrale van Perspectief Zutphen een Proeverij Vrijwilligerswerk in ’t Nut, Breegraven 1 te Warnsveld. Een activiteit waar organisaties en verenigingen die samenwerken met vrijwilligers kunnen kennis maken met inwoners die graag als vrijwilliger actief willen worden en/of vrijwilligers die nog iets anders erbij willen doen. Tijdens deze proeverij kunnen ze ontdekken of men wat voor elkaar kan betekenen. De activiteit begint met een interactief onderdeel waarin samenwerken en verbinden centraal staan. Daarna volgt een lezing van wethouder Harry Matser over vrijwilligerswerk “Nu en in de Toekomst”. Onder het genot van een hapje en een drankje biedt deze activiteit de gelegenheid tot netwerken. Opgave kan via 0575 596296 of via email: vrijwilligerscentrale@perspectiefzutphen.nl


Schapen scheren op Kinderboerderij de Schouw

ZUTPHEN - Op woensdag 29 mei tussen 14.00 uur en 16.00 uur worden de schapen geschoren op Kinderboerderij de Schouw aan de Schouwlaaksweg 2 te Zutphen. Voor de kinderen is er ranja met iets lekkers en voor de volwassenen staat er koffie of thee klaar. Op deze middag kan men ook met de cavia`s en konijnen knuffelen in de knuffelhoek (onder begeleiding). Maar er kan natuurlijk ook lekker gespeeld worden bij het Natuurlijk Spelen.