Revelhorst krijgt extra aansluiting op N314

ZUTPHEN - Het Zutphens college heeft gisteren besloten een extra ontsluitingsweg te realiseren van de N314 met bedrijventerrein de Revelhorst te realiseren ter hoogte van het Anne Frankplein.

Volgens wethouder Annelies De Jonge is de extra verbinding een grote wens van aanliggende bedrijven op de Revelhorst. "Met deze extra tak kan de Revenhorst zich beter en sterker ontwikkelen."

Tijdens een onlangs gehouden bewonersavond was er volgens de wethouder begrip voor de nieuwe weg, maar waren er ook zorgen van aanwonenden over toenemende verkeersdrukte. De procedurele bezwaartermijn is inmiddels ingegaan en als alles voorspoedig verloopt kan de ontsluitingsweg er in 2020 liggen.


Avondvierdaagse Gorssel

GORSSEL - Na een succesvolle editie vorig jaar keert de Avond4daagse weer terug in Gorssel. Voor jong en oud vier avonden met 5 kilometer wandelplezier in en rondom Gorssel. Op dinsdagavond 21 mei, woensdag 22 mei en vrijdag 24 mei juni start deze om 18.00 naast de Vullerschool en op donderdag 23 mei om 18.00 uur bij de molen in Gorssel.

De organisatie is in handen van de Gorsselse buurt- en speeltuinverenigingen De Bolderhoek, 't Noorderkwartier, Plein 9, de Wielewaal, Ouderraad van de Vullerschool in Gorssel en dit jaar ook de Ouderraad van J. v.d. Hoevenschool in Epse. Deze hebben de handen ineen geslagen om er een mooie 4-daagse van te maken. Naast de organisatie ondersteunen ook een aantal sponsoren de Avond4daagse.

Bij de start kunnen deelnemers zich melden bij de inschrijftafel en krijgen zij direct hun startkaart. Inschrijven kan via de website. Voor meer informatie kan men daar ook terecht, of de Facebookpagina volgen.


avondvierdaagse-gorssel.nl

facebook.com/Avond4daagseGorssel