De jaarlijkse Meimarkt in Zutphen is dit jaar op 26 mei. Foto: PR
De jaarlijkse Meimarkt in Zutphen is dit jaar op 26 mei. Foto: PR Foto:

Meimarkt in Zutphens centrum op koopzondag van mei

ZUTPHEN - De Meimarkt in het centrum van Zutphen is dit jaar op zondag 26 mei. Van 10.00 tot 17.00 uur staan de kraampjes met van alles en nog wat klaar voor de bezoekers. Het is bovendien koopzondag die dag, zodat de winkels in de stad dus ook geopend zijn.

Vanaf de Marspoortstraat tot en met de Spittaalstraat staan vele kooplieden uit het hele land. De markt is een jaarlijks terugkerend evenement waar veel kooplieden en bezoekers op af komen.
Er wordt van alles aangeboden; van Tupperware tot dierbenodigdheden en er is een promotiestand van de SNS bank met een heus 'geldvangspel'. Ook komt er een sportschool met aanbiedingen en activiteiten.
Daarnaast is er een standwerkersconcours op de Houtmarkt. Kinderen kunnen gebruikmaken van de draaimolen en kunnen worden geschminkt tegen een kleine vergoeding, waarvan de opbrengst naar het goede doel Opkikker gaat.
Natuurlijk worden er ook allerlei lekkere etenswaren verkocht, denk aan regionale producten maar ook buitenlandse gerechten worden vers klaargemaakt.
Koopjesjagers en liefhebbers van curiosa kunnen zich begeven naar de Spittaalstraat, waar traditiegetrouw de rommelmarkt wordt gehouden.
De markt duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur en is te vinden in het gezellige centrum van Zutphen.


www.facebook.com/meimarktzutphen/