Lisa (l.) en Sheila in hun feestelijk geopende lokaal in de John F. Kennedyschool. Foto: Rick Lesnussa
Lisa (l.) en Sheila in hun feestelijk geopende lokaal in de John F. Kennedyschool. Foto: Rick Lesnussa

BSO Dikkertje Dap nu ook in de John F. Kennedyschool

ZUTPHEN – "Een superleuke uitdaging om hier te gaan werken," vertelt Lisa over de samenwerking met Sheila in de nieuwste locatie van Kinderopvang Dikkertje Dap in de John F. Kennedyschool in Zutphen. "Ons lokaal zit op de hoek van de school, daar is het mooi licht en ruim."

Door Liesbeth Spaansen

Er is de hele dag ruimte voor peuteropvang en na schooltijd komen de BSO-kinderen van de Kennedyschool en andere kinderen die dat willen, erbij. De directeuren van Kinderopvang Dikkertje Dap Gerrie Behet en de Kennedyschool Ellen Barink hadden een wederzijdse wens voor een peutergroep en BSO in school.
Lisa en Sheila werkten al bij de hoofdlocatie van Dikkertje Dap en gaan nu samen naar locatie Kennedyschool. "Het was fijn het lokaal zelf te mogen inrichten en op te zetten," is Lisa enthousiast. "Het voelt bij binnenkomst ook heel eigen." De kleuters keken met de neuzen op het raam naar binnen. "Die zijn al nieuwsgierig," lacht Lisa. "Als peuters hier beginnen, geeft dat een mooie doorgaande lijn naar de basisschool."
Maandag 6 mei werd het nieuwe lokaal feestelijk in gebruik genomen.