Repair Café

WARNSVELD - Op 14 mei zijn de vrijwilligers van het Repair Café weer aanwezig in 't Warnshuus om waardevolle en kapotte spullen te helpen herstellen.

Ook geven ze graag advies en tips. Vervangende onderdelen, zoals batterijen, zijn ter plekke te koop. Een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld. Het Repair Café is iedere tweede dinsdag van de maand (behalve juli en augustus) in 't Warnshuus. Mail voor meer informatie.


marionvanarragon@gmail.com


Inloopavond Vrouw van Nu

WARNSVELD - Vrouwen van Nu afdeling Warnsveld houdt op maandag 13 mei haar maandelijkse verenigingsavond in Cultureel Centrum 't Nut , Breegraven 1. Aanvang 19:30 uur, zaal open 19:00 uur. Dit is tevens de laatste afdelingsavond van het seizoen en het zal een bijzondere avond worden. Op deze 'inloopavond' kan men langs een verscheidenheid van kraampjes gaan. Er kunnen verschillende lekkernijen geproefd worden en men kan op een creatieve manier bezig zijn.


Ineke Hissink te gast tijdens laatste PCOB-bijeenkomst voor de zomer

WARNSVELD - Donderdagmiddag 23 mei laten de leden van de prot.chr. ouderenbond Zutphen-Warnsveld zich amuseren met een lezing over Boeren, Burgers en Buitenlui door Ineke Hissink-Kapper. Deze laatste bijeenkomst voor de zomerperiode is traditiegetrouw in de Eekschuur in Warnsveld en begint om 14.30 uur. Belangstellenden zijn hartelijk welkom.