David Buist en Ans Hoekerswever tijdens de officiƫle ondertekening. Foto: PR
David Buist en Ans Hoekerswever tijdens de officiƫle ondertekening. Foto: PR Foto:

Ans en David van BB Optiek slaan de handen ineen

WARNSVELD - Eerder deze maand, op 15 april, is David Buist mede-eigenaar geworden van BB Optiek in Warnsveld. Voor hem een fantastische nieuwe stap en voor eigenaresse Ans Hoekerswever een geruststelling dat BB Optiek ook in de toekomst in goede handen blijft en dat ze de winkel nu samen verder kunnen uitbouwen.

Ans Hoekerswever, David Buist en Nica van der Mijden zijn al jaren de gezichten van BB Optiek Brillen & Lenzen, dat inmiddels een begrip is geworden in Warnsveld en omstreken. In hun nieuwe pand aan de Runneboom 10 verkopen zij brillen, zonnebrillen en contactlenzen en kan men terecht voor vragen over ogen, scherp zicht en oogzorg. Nadat Ans in 2002 mede-eigenaresse werd van het toenmalige B&B Optiek, is ze in 2004 alleen als eigenaar van BB Optiek verder gegaan. Ook David is in 2002 bij B&B Optiek begonnen met werken als bijbaan en na de opleiding voor opticien is hij niet meer weggegaan. Na een dienstverband van bijna 17 jaar hebben Ans en David nu echt de handen ineengeslagen. Enkel een verandering achter de schermen, want de service en kwaliteit die de klanten gewend zijn blijven hetzelfde.


Albert Heijn Warnsveld krijgt nieuwste winkelconcept

WARNSVELD - De Albert Heijn in winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld sluit zondag 5 mei om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Bovendien gaat het afrekenen sneller verlopen. De feestelijke heropening vindt plaats op vrijdag 17 mei om 11.00 uur.

De winkel zal van 6 tot en met 16 mei gesloten zijn

"Onze Albert Heijn wordt een flink stuk groter", vertelt supermarktmanager Mark Bakker. "Daardoor krijgen we een lekker ruime winkel en een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt straks bijvoorbeeld zelf vers sinaasappelsap tappen en in elke gewenste hoeveelheid je favoriete hagelslag kiezen."

De verbouwing van de Albert Heijn in Warnsveld maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo'n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.