Els Bottema en Miriam Verbeek. Foto: PR
Els Bottema en Miriam Verbeek. Foto: PR Foto:

Zomerbridge bij SIOS

ZUTPHEN - Evenals de voorafgaande jaren organiseert de bridgeclub SIOS in 2019 zomerbridge in de kantine van voetbalvereniging Be Quick aan de Laan naar Eme 97 in Zutphen. Deze bridgedrive staat open voor iedereen, leden zowel als niet-leden, paren zowel als individuen, mits er een even aantal deelnemers is.

Zomerbridge loopt van donderdag 2 mei tot en met 29 augustus (met uitzondering van Hemelvaartsdag 30 mei), iedere donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Het is raadzaam om tussen 13.00 en 13.15 uur aanwezig te zijn vanwege de benodigde tijd voor de indeling van de paren. Deelname: 2 euro per persoon per middag.


Bridgeclub TOP verhuisd

ZUTPHEN - Bridgeclub T.O.P speelt vanaf 2 mei In Het Bornhof, aan de Hobbemakade 246 in Zutphen. Ook organiseert de club dit jaar weer een zomerbridge op iedere donderdagavond in juni, juli en augustus. Gevraagd wordt uiterlijk 19.10 uur aanwezig te zijn. Voor meer informatie, kan men terecht bij Klaas Jonker (km.jonker@hccnet.nl) of telefonisch bij Hennie Heuvelink (06 - 128 003 64).


Be Quick sportdag

ZUTPHEN - Woensdagmiddag 22 mei van 15.30 tot 18.00 uur houdt Be Quick een sportieve middag voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud.

Op deze dag zullen er geweldige spel- en voetbalactiviteiten worden uitgezet op het sportcomplex, zoals bubbelbal, een heuse snelheidsmeter en meer! Alle deelnemers zullen worden begeleid door gediplomeerde trainers en vrijwilligers die in het bezit zijn van een VOG.

Maak kennis met voetballen bij Be Quick samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes of geef je individueel op. Meedoen is geheel kosteloos en een hapje en drankje wordt verzorgd door Frituur de Haven. Ook zal er vanuit Stichting Leergeld een specialist aanwezig zijn om ouders met minder financiƫle mogelijkheden te begeleiden in een eventueel lidmaatschap.

Aanmelden via de website of via de flyers die zijn uitgedeeld onder de leden en tijdens het schoolvoetbal, dat ook plaatsvond op Sportpark Zuidveen. Kijk voor meer informatie op de website.


www.bequickzutphen.nl


Vrijblijvend badmintonnen BC Eefde

EEFDE -Wil jij graag badmintonnen zonder de verplichtingen van een vereniging? Dan is de knipkaart van BC Eefde echt wat voor jou. Met deze kaart kun je voor de maandag en of vrijdag een kaart kopen en zo vrijblijvend je wedstrijdjes spelen. De leden van BC Eefde heten jou van harte welkom om samen met hun tegen een shuttle aan te slaan.

De kaart voor de maandag is voor een kaart met 5 keer spelen 25 euro en wil je 10 keer spelen kost je dat zelfs maar 40 euro. Voor de vrijdag zijn de tarieven voor een 5-strippen kaart 15 euro en voor 10 keer betaal je 25 euro. De kaart is niet persoonsgebonden en kan dus samen met vrienden, collega's of andere bekenden gedeeld worden.

Aanvragen van de kaart kan via mail.


2075@badminton.nl


Atelier vuurwater

ZUTPHEN - Sinds 2016 werken Els Bottema (keramiste) en Miriam Verbeek (textiel kunstenaar), onder de naam 'Atelier Vuurwater' intensief samen aan een kunstproject: keramiek en vilt. De dames kennen elkaar al 18 jaar en hebben al vaker samengewerkt. Het resultaat van dit kunstproject is tot en met 2 mei te zien in de etalage van de beeldhouwwinkel in Zutphen.