Koningsdag in Warnsveld breidt verder uit

WARNSVELD - Het Bestuur van de Oranjevereniging Warnsveld is er trots op dat de vereniging er ieder jaar in slaagt om er een fantastisch feest voor jong en oud van te maken. Het evenement groeit als kool en weet steeds meer bezoekers te trekken. Daarom is in samenspraak met de gemeente besloten om het evenemententerrein met een aantal extra straten uit te gaan breiden. De kleedjesmarkt (een plekje is gratis) en ook de horeca-activiteiten worden hiermee uitgebreid. Bovendien heeft Koningsdag Warnsveld nu een eigen website (www.koningsdagwarnsveld.nl) én vindt de avond voorafgaand aan Koningsdag een Koningsbal plaats voor jong en oud.

Verder is op Koningsdag traditioneel het Vogelschieten in het programma opgenomen, om 10.00 uur voor de jeugd en om 13.30 uur voor volwassenen. Op 26 april is er een noviteit in de vorm van een Koningsbal. Vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur kinderdisco in de feesttent en daarna is het de beurt aan de volwassenen die tot 24.00 uur kunnen genieten van livemuziek.

Terrein en parkeren
Om alles in goede banen te leiden worden 25 verkeersregelaars ingezet. Voor deelnemers die met de auto of ander gemotoriseerd voertuig het terrein op willen, is het mogelijk om vanaf 06.30 (let op: dit is een halfuur eerder dan voorgaande jaren) en tegen betaling van 5 euro het terrein te betreden. In dit bedrag is parkeren op het parkeerterrein aan de Lage Weide en het vervoer per 'paardentram' van en naar het evenemententerrein inbegrepen. Bezoekers betalen voor het parkeren en het vervoer 2 euro.

Voor meer informatie, zie de websites.


koningsdagwarnsveld.nl

facebook.com/oranjeverenigingwarnsveld

dorpsfeesten-warnsveld.nl


Openstelling Dierenweide 't Spiker

WARNSVELD - Op woensdagmiddag 24 april is Dierenweide 't Spiker in Warnsveld weer geopend. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn de verzorgers en bestuursleden weer aanwezig om vragen te beantwoorden. Afgelopen najaar is de weide helemaal op de schop gegaan en is er nieuw gras gezaaid. Tijdens NLdoet is de weide verfraaid met een nieuwe poort in de weide en er is een zandbak voor het pluimvee aangelegd. De weide is nu helemaal compleet want ook de herten zijn weer terug.