Een aantal sponsoren tijdens de officiële overhandiging van de aanhangwagen door de sponsoren aan Kinderboerderij de Schouw. Foto: PR
Een aantal sponsoren tijdens de officiële overhandiging van de aanhangwagen door de sponsoren aan Kinderboerderij de Schouw. Foto: PR Foto:

Nieuwe aanhangwagen voor Kinderboerderij de Schouw

ZUTPHEN - Onlangs heeft Kinderboerderij de Schouw in Zutphen een nieuwe aanhangwagen in gebruik mogen nemen die geheel gesponsord is door bedrijven die de kinderboerderij een warm hart toedragen. De aanhanger is bedrukt met de logo's van deze sponsoren.

De sponsoren zijn: van der Bijl Diervoeders uit Brummen, Bakkerij van Zuijlen uit Warnsveld, AKZ Administratie en Belastingadvies uit Zutphen, de Zuivelhoeve uit Zutphen, Cornelissen Installatie uit Zutphen, Eetcafé Kokkie uit Zutphen, Flex-ID uit Brummen, Eggink Maalderink Garantiemakelaars uit Zutphen, Ahorn Bouwsystemen B.V uit Zutphen, De Graafschap Dierenartsen uit Vorden en ook Drukkerij Poelen uit Zutphen, Boekhouderij Schot uit Zutphen en Waagemans B.V uit Zutphen hebben een bijdrage geleverd.

"Hierbij spreken we onze hartelijke dank uit aan al onze sponsoren", aldus Elsbeth Lankwarden, beheerder van Kinderboerderij de Schouw.