Foto: PR
Foto: PR

Stef Bos komt naar Warnsveld

WARNSVELD - Zaterdag 13 april komt Stef Bos naar Warnsveld, hij zal in het kader van zijn tournee en zijn pas verschenen boek 'Ruimte' een bezoek brengen aan The Readshop in Warnsveld. Tijdens dit bezoek staat hij zijn fans te woord en zal hij boeken signeren.

Het boek 'Ruimte' is een samenwerking met fotografe Lieke Anna, Stef zorgt voor de mooie teksten en Lieke voor de bijpassende foto's. Stef Bos zal in The Readshop aanwezig zijn op zaterdag 13 april van 14.00 tot 15.00.

Over het boek
Het is bijna dertig jaar geleden dat Stef Bos doorbrak met het album Is Dit Nu Later, met prachtige liedjes als Papa en Wodka. Vandaag behoort hij tot een van de meest gewaardeerde Nederlandstalige songwriters, want 'deze man heeft, steeds verder weg van mediageniek vertoon, een eigen stijl gevonden die nu in volle rijpheid open gebloeid is', dixit De Standaard.
In 'Ruimte' wisselen gedichten, gedachten en nieuwe liedteksten elkaar af. De taal van Stef danst met de beelden van de jonge fotografe Lieke Anna. Toen Stef haar werk zag, was hij direct verkocht door het verhaal van breekbaarheid én ruimte die in haar beelden schuilt. Van daaruit was het een kleine stap naar dit boek waarin de foto's een sluier zijn waarvan de woorden af en toe een tip mogen oplichten.