Koorbizniz Oosterwind voert Passion uit. Foto: PR
Koorbizniz Oosterwind voert Passion uit. Foto: PR

De Passion komt naar Warnsveld

WARNSVELD - Zutphen/Warnsveld heeft een eigen Passion op Palmzondag 14 april in de Martinuskerk, Kerkplein 1 in Warnsveld. Zanggroep Koorbizniz Oosterwind heeft delen uit het lijdensverhaal gekozen en verbindt die met Nederlandstalige popliederen en teksten. Iedereen is welkom om 19.00 uur in deze bijzondere viering (kerk open vanaf 18.30u.). De toegang is gratis.

Tijdens de uitvoering worden delen uit het lijdensverhaal voorgelezen. Deze lezingen worden afgewisseld met verbindende teksten. Het koor wordt begeleid door diverse muzikanten. De muzikale leiding is in handen van Geeske Koopman-Ridderbos.


Over dak- en thuislozenopvang

WARNSVELD - Donderdag 11 april komt Henk Griffioen een lezing houden bij de dames van Christelijke Vrouwenverening Triangel uit Warnsveld. Henk werkt als vrijwilliger bij de dak- en thuislozenopvang in Utrecht en wil hier graag over vertellen. Aanvang 19.45 uur in de Triangel te Leesten.


Presentatie door stadsarcheoloog

WARNSVELD - Vrouwen van Nu afdeling Warnsveld houdt op maandag 8 april haar maandelijkse vereniging avond 't Nut , Breegraven 1. Aanvang 19:30 uur , zaal open 19:00 uur. Deze avond vertelt stadsarcheoloog Michel Groothedde over de lange geschiedenis van de stad Zutphen en Warnsveld. Nieuwe leden zijn van harte welkom, graag even melden bij een van de dames van het bestuur, die in de zaal aanwezig zijn.


Repair Café

WARNSVELD - Dinsdag 9 april is het Repair Café van 19.00 tot 21.00 uur in 't Warnshuus om te helpen bij reparaties. Eventuele kostprijs van een (nieuw) onderdeel kan ter plekke worden afgerekend. Een vrijwillige bijdrage is zeer welkom. Meer info via marionvanarragon@gmail.com