Verzamelbeurs

GORSSEL - Zaterdag 30 maart van 11.00 tot 15.00 uur wordt in Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt, Molenweg 53-55 in Gorssel, een postzegel-, munten- en prentbriefkaartenbeurs gehouden. Er zijn tientallen standhouders aanwezig waar men munten, postzegels en prentbriefkaarten kan kopen en verkopen. Ook kan men verzamelobjecten laten taxeren. De organisatie is in handen van De Verzamelaar Midden Nederland. Tafel huren, neem dan contact op met dhr. J. van Zuuk (0570 - 654 715). De huur is 6 euro per meter. Leden van De Verzamelaar hebben gratis toegang en niet-leden betalen 1,50 euro.


Het ABC van LHBT+

ZUTPHEN - Op zondagmiddag 31 maart geeft Joukje Pfenninger in Café Inclusief uitleg over het hoe, wat en waarom van LHBT+. Van L(esbisch) tot T(ransgender) plus nog veel meer. Vervolgens wordt Koen van Dijk (directeur COC Nederland) door Joukje in een interview aan de tand gevoeld. Natuurlijk kun je daarna je vragen stellen en is er volop ruimte om mee te praten. Iedereen is welkom in de sfeervolle Borrozaal van het Genietcafé aan de Oude Bornhof te Zutphen. De entree is gratis, net als de koffie en de thee bij binnenkomst. Daarna zijn een drankje of een hapje voor eigen rekening.


Kledingbeurs voor activiteiten in de wijk Noordveen

ZUTPHEN - De Werkgroep Berkel Wijnhofpark organiseert gedurende het hele jaar activiteiten in het Wijnhofpark, gelegen in de buurt Berkelpark te Zutphen. Om dit te kunnen blijven doen, houdt de werkgroep op zaterdag 13 april 2019 van 11.00 tot 16.00 uur een kledingbeurs in het DWK-gebouw, Leeuweriklaan 19 te Zutphen. De beurs wordt mede mogelijk gemaakt door de DWK bingo.

Voorafgaand wordt (voor kinderen en volwassenen, óók grote maten), schoenen en tassen ingezameld op de volgende locaties en momenten: maandag 1 april tot en met vrijdag 5 april van 10.00 tot 12.00 uur en maandag 1 en donderdag 5 april van 14.00 tot 16.30 uur bij Woonzorgcentrum de Polbeek (Van Dorenborchstraat 1) en woensdag 10 april van 18.30 tot 20.30 uur bij Perspectief Zutphen, Weg naar Laren 59 te Zutphen. Men kan het goede doel steunen door kleding, tassen en schoenen (in goede staat en gewassen) af te geveno of deze te kopen: alle artikelen zijn vanaf slechts 1 euro per stuk geprijsd.


berkelwijnhofpark@gmail.com

facebook.com/berkel.wijnhofpark