Celliste Maya Fridman. Foto: PR
Celliste Maya Fridman. Foto: PR Foto:

Eigentijds, klassiek concert van
Maya Fridman

ZUTPHEN - Celliste Maya Fridman (geboren in 1989 in Rusland) staat bekend om haar gepassioneerde concerten met een unieke mix van stijlen en genres. Zij richt zich op de ontwikkeling van hedendaagse muziek voor cello en stem. Als vanzelfsprekend plaatst Maya Fridman hedendaagse composities naast grote werken uit de vorige eeuw om zo ook de niet-klassieke luisteraar te kunnen bereiken. Op 12 april speelt Maya Fridman in Dat Bolwerck 'Canti d'inizio e fine'. Aanvang 20.00 uur.

Dit concertprogramma is het resultaat van een hechte samenwerking tussen twee getalenteerde, hedendaagse muzikanten: componist Maxim Shalygin (geboren in 1985 in Oekraïne) en Maya Fridman. Zowel technisch als thematisch gaat het concert de diepte in met verwijzingen naar de Holocaust en de cyclus van leven en dood. Reserveren via xera@datbolwerck.nl.
Dit concert is onderdeel van de maandelijkse serie eigentijds, klassiek in Dat Bolwerck. Bekijk het gehele programma op de website: datbolwerck.nl/serie-eigentijdse-klassiek-muziek.


Zie ook de advertentie op pagina 5

Celliste Maya Fridman. Foto: PR