In de onderbouw kwamen de opa's en oma's van de kinderen meespelen. Foto: PR
In de onderbouw kwamen de opa's en oma's van de kinderen meespelen. Foto: PR Foto:

Feest met opa's en oma's op CBS Arcade

WARNSVELD - Groot feest was het vrijdag 22 maart op CBS Arcade in Warnsveld. Alle meesters en juffen vierden tegelijk hun verjaardag op de jaarlijkse muffendag. Natuurlijk werden zij erg verwend door de kinderen en was het in en om de school reuzegezellig. Overal stonden oud-Hollandse spelletjes klaar die enthousiast gespeeld werden. Mens-erger-je-niet, hoepelen, sjoelen (rechtdoor en om een hoekje), blikgooien, steltlopen en ganzenborden en nog veel meer. In de onderbouw kwamen de opa's en oma's van de kinderen meespelen. Het was niet alleen muffendag, maar ook Nationale Pannenkoekdag. Tientallen ouders hebben zich ingezet om voor alle kinderen, leerkrachten en opa's en oma's pannenkoeken te bakken.


Swingend Voorjaarsconcert Excelsior

WARNSVELD - Op zaterdag 6 april vindt het voorjaarsconcert van harmonievereniging Excelsior Warnsveld plaats. Tijdens dit concert wordt samengewerkt met dansers van 'Vieberink dance, party & events' en zangeres Anouk Wiggers. Het concert begint om 19.30 uur en vindt plaats op Het Stedelijk aan de Isendoornstraat 3 in Zutphen. Toegang 5 euro.

Thema van het concert is 'dans'. Het harmonieorkest zal een voornamelijk licht programma ten gehore brengen met onder andere 'Valerie' van Amy Winehouse en de 'Latin Pop Special' waarin men Livin' La Vida Loca zal herkennen. Ook zal de paso doble 'Puenteareas' niet ontbreken. Het leerlingenorkest 'Excelsi-junior' zal zich tijdens deze avond ook presenteren en laten horen waar zij de afgelopen tijd aan gewerkt hebben.


Een leerling van Appie Baantjer

WARNSVELD - In The Readshop in Warnsveld ligt het debuut 'Rechercheur De Klerck en het doodvonnis' van Paul Dieudonné. Hij kan beschouwd worden als een leerling van de in 2010 overleden detectiveschrijver Albert Cornelis Baantjer, beter bekend als Appie Baantjer. Paul Dieudonné: "Stel dat Baantjer nóg een detectiveserie had ontwikkeld, vanuit die gedachte heb ik gewerkt. Ik wilde een boek in dezelfde sfeer en stijl als een goede oude Baantjer." Deze detective telt 140 bladzijden en kost 9,95 euro.


rechercheurdeklerck.nl