Jeugdselectie Judo Zutphen. Foto: PR
Jeugdselectie Judo Zutphen. Foto: PR Foto:

Euro's voor de clubkas

ZUTPHEN/WARNSVELD/GORSSEL - Een mooie opsteker voor verenigingen in Zutphen, Warnsveld en Gorssel. Dankzij hun achterban kwam er bij vier clubs in Zutphen in 2018, 11.009 euro extra binnen in de clubkas, bij vv Warnsveldse Boys 4.016 euro en bij twee verenigingen in Gorssel 1.215 euro.

De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten. Dit jaar is er een recordopbrengst van ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via de website.


www.vriendenloterij.nl/clubs


Jeugdselectie Judo Zutphen scoort volop eremetaal

ZUTPHEN - Op het grote Lentetoernooi in Beilen heeft de jeugdselectie van Judo Zutphen hele goede zaken gedaan. Met driemaal goud, driemaal zilver en viermaal brons werd er weer veel eremetaal mee terug naar Zutphen genomen. De jeugdselectie bij Judo Zutphen begint al vanaf 5 jaar en het samen extra trainen begint nu blijkbaar zijn vruchten af te werpen.


Stefan Groothuis te gast bij KVZ

ZUTPHEN - Op vrijdagavond 17 mei is Stefan Groothuis te gast bij KVZ, op een bijeenkomst voor de sponsoren en Vrienden van de korfbalclub. Een actieve en bruisende sportvereniging als KVZ kan niet zonder sponsoren en Vrienden. Daar doet KVZ graag iets voor terug. Deze keer heeft de sponsorcommissie Stefan Groothuis uitgenodigd om zijn verhaal, over wat het betekent om topsporter te zijn, met de sponsoren en de Vrienden van KVZ te delen.

Wat niet bij iedereen bekend is, is dat Stefan Groothuis zijn sportcarrière begon als korfballer in Zutphen. Als kind heeft hij een aantal jaar met plezier bij Rapiditas gekorfbald. Wat wel bekend is, is dat hij groot geworden is als topschaatser. In 2016 beëindigde Stefan Groothuis zijn carrière als topsporter en begon een eigen bedrijf, Bokito Works, om mensen te gaan trainen om zowel fysiek als mentaal weerbaarder te zijn.

Naast een kennismaking met Stefan Groothuis is er ook de gelegenheid om in informele sfeer met elkaar van gedachten te wisselen en te netwerken. De bijeenkomst is exclusief voor de sponsoren en Vrienden van KVZ. Nog geen sponsor of Vriend, maar wel interesse? Neem dan contact op met sponsorcommissie@kvz2000.nl voor de sponsormogelijkheden.