Warnsveldse Boys laat dure punten in de laatste minuut liggen

WARNSVELD - Er stond voor de Warnsveldse Boys afgelopen weekend weer een belangrijke wedstrijd op het programma, thuis tegen Quick 1888. Om de aansluiting niet te verliezen moesten er punten gehaald worden. Quick 1888 was zeer goed begonnen aan de competitie, maar heeft na de winterstop moeite om de nodige punten binnen te halen. De afstand tussen beide ploegen is voor de Warnsveldse Boys overbrugbaar geworden.

Na 1 minuut stilte in acht te hebben genomen voor de slachtoffers in Utrecht, kon de wedstrijd afgetrapt worden. De eerste 20 minuten van deze wedstrijd ging gelijk op zonder echt grote kansen voor de goals. Uit een ingestuurde corner kwam de 1 -0 op het scorebord. Stijn Obdeijn stond op de juiste plek en de keeper van Quick was kansloos, de bal verdween schitterend in de linkerbenedenhoek. Het in groten getale aanwezige publiek was nog aan het juichen toen de 2 -0 er al in vloog. Uit een opgezette aanval was het wederom Stijn die de tweede binnen schoot.

Direct in de eerste minuut na rust kwam de 2-1 op het scorebord te staan. De bal werd verspeeld op het middenveld en met een prachtig pass werd hun aanvaller vrij voor de keeper van Warnsveld gezet. De aanvaller faalde niet. Ook al rolde de bal er tergend langzaam in. De keeper hield de Warnsveldse Boys in het vervolg van de tweede helft op de been. Quick was oppermachtig en Warnsveld kwam niet meer aan voetballen toe. Ondanks dit overwicht duurde het tot de laatste minuut voordat de 2-2 viel. Helaas was de Warnsveldse keeper Erik Wijnbergen hier kansloos. De goed leidende scheidsrechter, de heer Stienezen, floot voor de laatste keer en bij de Boys en publiek was op dat moment de nodige teleurstelling aanwezig. Echter niet terecht. De 2 -2 geeft de verhouding van de wedstrijd goed weer.

De Warnsveldse Boys hebben hard gevochten en mogen dan ook tevreden zijn met 1 punt. Uit de laatste twee wedstrijden hebben de Boys 4 punten gehaald. Ze zijn nog volop in de race om degradatie te ontlopen. Zondag 31 maart om 14.00 uur speelt de Warnsveldse Boys thuis tegen DCS uit Zevenaar.