Arnan Natan & Anne Elise Kaemingk. Foto: Renske Meinema
Arnan Natan & Anne Elise Kaemingk. Foto: Renske Meinema

Muzikale kunstenaars delen op
creatieve wijze hun reisverhalen

ZUTPHEN - Op 26 augustus 2017 vertrokken ze met hun Volkswagenbusje uit Zutphen, het avontuur tegemoet. Nu, anderhalf jaar verder en vele avonturen rijker, is ANAE tijdelijk terug in Nederland. Vrijdag 31 mei 2019 van 20.00 tot 21.30 uur zijn te ze horen in Het Koelhuis met een exclusief release concert van hun gloednieuwe album ‘Home is where you park it', een cd over de avonturen en belevingen van hun reis. Entree: vrije gift.

ANAE is een samenwerking tussen Arnan Natan & Anne Elise Kaemingk, twee muzikale kunstenaars die op een creatieve manier verhalen willen delen. De reis die ze hebben gemaakt heeft hun leven veranderd. Onderweg hebben ze zich laten inspireren door bijzondere gebeurtenissen en ontmoetingen, prachtige natuurplekken en verschillende culturen. Dit heeft geresulteerd in 13 nummers die ze tijdens de reis hebben geschreven en gecomponeerd. Een groot deel van deze nummers zullen ze samen met professionele muzikanten tijdens de release ter gehore gaan brengen.

Qua stijl spelen ze een mix van singer-songwriter, jazz, pop, gospel en soul. Eigen muziek, pakkende melodieën en persoonlijke teksten. Kom luisteren onder het genot van een hapje of drankje. Bij mooi weer spelen ze buiten op het terras.

Onder de naam ANAE maken en schrijven ze muziek, muziektheatervoorstellingen , maken ze beeldende kunst en reizen ze de wereld over. Kijk voor meer informatie op de website.


www.weareanae.com