Bewoners dankbaar voor gift

Vervolg van voorpagina
Door Liesbeth Spaansen

ZUTPHEN - Terwijl Luuk achter de bar stond en de gasten van een drankje voorzag, genoot Gerrit al bij voorbaat van de verrassing voor zijn zusje. Hij onderbrak de zesmansformatie B'rock'olie even voor een officieel momentje.

"Ik wil Luuk veel succes wensen hier in De Pauw en ik dank jullie allemaal voor de komst. Ik wil ook mijn beste vrienden Bep en Theo de Ruiter bedanken. Theo heeft een fietsenwinkel in Pernis en hij heeft de duo-fiets voor inkoopsprijs willen leveren." Onder applaus kwamen de bewoners van Zonneoord binnen lopen, zij hielden bordjes op die het woord 'bedankt' vormde. Zus Gea Nikkels en leidster Corrie Groeneveld volgden op de duo-fiets, die met bewondering werd bekeken. Theo gaf Corrie ter plaatse nog wat tips voor de duo-fiets die trapondersteuning heeft.
Daarna kreeg Gerrit als bedankje een keukenschort met de 'hand'tekeningen van de bewoners. Aan de glunderende gezichten te zien, zullen de Zonneoordbewoners er met veel plezier samen op uitgaan.


Zwerfvuilrapen in de Zuidwijken

ZUTPHEN - Op zaterdag 23 maart van 10.00 tot 12.00 uur organiseert 'In de Zuidwijken komt het van de grond' weer een gezamenlijke zwerfvuilopruimactie. Het startpunt is in buurtcentrum De Uitwijk, waar vanaf 9.45 uur koffie en thee klaarstaan. Met elkaar maakt men daarna De Zuidwijken zwerfvuilvrij. Zin om mee te helpen? Iedereen, jong en oud, is van harte welkom. Meer informatie? Mail naar zuidwijkschoon@gmail.com of bezoek indezuidwijkenkomthetvandegrond.blogspot.nl.