Polbeek sluit Week van Zorg en Welzijn af met Escape Room

ZUTPHEN - Met de 'Ontdek Polbeek' Escape Room op zaterdag 16 maart sluit woonzorgcentrum Polbeek in Zutphen dit jaar de Week van Zorg en Welzijn op bijzondere wijze af. Iedereen die op creatieve wijze meer wil weten over het wonen, leven, werken en leren bij Polbeek is van harte welkom om tussen 14.00 en 17.30 uur de code van Polbeek te kraken.

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn (van maandag 11 maart tot en met 16 maart 2019) zetten traditiegetrouw honderden zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren open om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Zo ook woonzorgcentrum Gudula in Lochem. De hele week staan er diverse activiteiten op het programma voor de bewoners, waarbij belangstellenden van harte welkom zijn om aan te schuiven.

Alle activiteiten draaien om de vier kernwaarden van Polbeek en Zorggroep Sint Maarten: zijn, dorps, vitaal en ontplooiend. Zo staat er op maandag een beeldende bingo op het programma en staat woensdag vitaliteit centraal tijdens een verrassende en gezellige activiteit onder leiding van fysiotherapeuten van Arcus. De donderdag staat in het teken van ontmoeting tijdens een heerlijke gezamenlijke winterse soepmaaltijd terwijl de vrijdag creativiteit en ontplooiing volop de ruimte krijgen tijdens een creatieve workshopmiddag (in samenwerking met de vrijwilligersactie Nldoet).

De week wordt afgelopen met de 'Ontdek Polbeek' Escape Room waarbij bezoekers aan de hand van uitdagende opdrachten en puzzels ontdekken welke geheimen en bijzonderheden Polbeek heeft te bieden.

Bekijk www.zorggroepsintmaarten.nl/zorgweekpolbeek voor het volledige programma tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2019.