Sophie van der Ham (voorzitter Vrouwen van Nu) overhandigt Izka de cheque in het bijzijn van Ingrid van Dijk (voorzitter Pasmanmanege). Foto: Ria van Geel
Sophie van der Ham (voorzitter Vrouwen van Nu) overhandigt Izka de cheque in het bijzijn van Ingrid van Dijk (voorzitter Pasmanmanege). Foto: Ria van Geel Foto:

Vrouwen van nu Warnsveld
overhandigt Pasmanmanege cheque

WARNSVELD/EEFDE - Vrouwen van Nu, afdeling Warnsveld heeft de opbrengst van de Kerstcollecte aan geschonken aan Pasmanmanege Eefde.

De opbrengst van de jaarlijkse Kerst collecte van Vrouwen van Nu Warnsveld gaat altijd naar een goed doel. Dit jaar Stichting Paardrijden Gehandicapten Deventer Gorssel e.o..

Prachtig gelegen in het buitengebied van Eefde ligt de Pasmanmanege. De Pasmanmanege beschikt over ruime stallen, een buiten- binnen manege en betrouwbare paarden en pony's.

Paardrijden is als sport uitermate geschikt voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het evenwicht, de coördinatie , het reactievermogen en de ontspanning worden gestimuleerd. De omgang met het paard of de pony heeft bovendien een gunstige invloed op de ontwikkeling van met name jongeren. Deze stichting stelt zich ten doel deze vorm van paard- en ponyrijden voor die doelgroep, zowel ouderen als jongeren, te bevorderen.