Repair Café Warnsveld

Repair Café Warnsveld

WARNSVELD - Op dinsdagavond 12 maart staan en zitten de vakkundige vrijwilligers weer klaar om allerlei beschadigde of kapotte spullen samen te herstellen tijdens het Repair Café Warnsveld van 19.00 tot 21.00 uur in 't Warnshuus.

Denk hierbij aan textiel, meubeltjes, speelgoed, elektrisch/elektronica, hardware enzovoort. De missie is reparatiekennis delen, gezelligheid brengen en een wereld met minder afval. Kosten voor (nieuwe) onderdelen in overleg, en een vrijwillige bijdrage na afloop stellen we op prijs. Mail voor meer informatie.


marionvanarragon@gmail.com


Santiago de Compostella

LEESTEN/WARNSVELD - Donderdag 14 maart om 19.45 uur in de Triangel te Leesten komt mevrouw Meints bij de dames van christelijke vrouwenvereniging Triangel Warnsveld vertellen over haar reis naar Santiago de Compostella. Dames die eens een kijkje willen nemen bij de vereniging zijn van harte welkom.


Open dag bij TC Welgelegen

WARNSVELD - Op zaterdag 9 maart houdt TC Welgelegen van 10.30 tot 12.00 uur een Open Dag voor iedereen die kennis wil maken met de tennissport.

Je hoeft zelf geen tennisracket te hebben om mee te kunnen doen. Trek wel sportieve kleding aan om deel te kunnen nemen aan een leuke clinic onder leiding van een tennistrainer. Ook voor alleen informatie kun je gerust langskomen.

Op 9 maart start ook het Van Dam Keurslager open tennistoernooi, een mooie gelegenheid dus om optimaal sfeer te komen proeven.


www.tc-welgelegen.nl