Bij Steengoed werken mensen met een (verstandelijke) beperking of afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding. Foto: PR
Bij Steengoed werken mensen met een (verstandelijke) beperking of afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding. Foto: PR Foto:

Feestelijke opening Steengoed

Feestelijke opening Steengoed

ZUTPHEN - De nieuwe cadeauwinkel Steengoed aan de Laarstraat 28 in Zutphen opent op 8 maart op feestelijke wijze. Iedereen is welkom. Om 15.00 uur is er een officiƫle openingshandeling en daarna is er volop gelegenheid om rond te kijken.

Bij Steengoed werken mensen met een (verstandelijke) beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij verkopen handgemaakte cadeauartikelen en woonaccessoires van verschillende dagbestedingslocaties van 's Heeren Loo en van andere zorgorganisaties. Daarnaast voeren medewerkers ook groen- en straatonderhoud uit voor de gemeente Zutphen.

Er is bij Steengoed nog plek voor nieuwe medewerkers met een (verstandelijke) beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Ben jij tussen de 18 en 70 jaar en lijkt Steengoed je een leuke leerwerkplek of dagbesteding? Of volg je speciaal onderwijs en zoek je een stage? Neem contact op (0683107891). Ook zoekt men vrijwilligers die het leuk vinden om te ondersteunen bij alle activiteiten van Steengoed.