team Eggink Maalderink
team Eggink Maalderink niet bekend

Kantoor Eggink Maalderink Garantiemakelaars in Zutphen wint award

Kantoor Eggink Maalderink Garantiemakelaars in Zutphen wint award

ZUTPHEN - "Als nuchtere Achterhoekers zijn we niet zo van het melden van successen maar stiekem zijn we hier toch wel erg trots op". Aldus een glunderende Hans Nijland, directeur van Eggink Maalderink Zutphen. "Samen met ons team van enthousiaste collega’s hebben we dat toch maar mooi bereikt."

"Wij zijn met ons makelaarskantoor lid van de franchiseformule Garantiemakelaars. Hier zijn ca. 65 NVM kantoren bij aangesloten, waaronder een aantal zeer gerenommeerde kantoren. Afgelopen week is de jaarlijkse landelijke Garantiemakelaarsbijeenkomst geweest en hier werden prijzen uitgereikt aan kantoren die 'goed' presteren op een bepaald gebied."

"Ons kantoor heeft de Award gewonnen als ‘Snelst Groeiende Garantiemakelaarskantoor in 2018’. Vanwege onze goede prestaties (verkochte aantallen en behaalde omzet) in de bestaande bouw en de nieuwbouw. Daarnaast scoren wij ook erg goed met onze social media. "

Verwachting 2019
"Dit legt de lat voor 2019 natuurlijk wel erg hoog want we willen ons zelf steeds blijven uitdagen en verbeteren. Een mooie stimulans want als team weet je dat je zo goed bent als je laatst behaalde prestatie. Daarom hebben we afgelopen afgelopen vrijdag even samen genoten van deze prestatie."