Alzheimer Café tijdens open dag Huis ter Weegen en Huis Welgelegen

WARNSVELD - Op zaterdag 16 maart vanaf 13.00 uur zetten de woonzorglocaties Huis ter Weegen en Huis Welgelegen de deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Op deze middag kan iedereen een kijkje nemen op deze unieke locaties en ervaren op welke wijze wonen en welzijn aangeboden wordt.

Wandel tijdens een rondleiding mee en proef de bijzondere sfeer van deze woonzorglocaties in Warnsveld. Bezoekers bezichtigen de centrale woonkamer, leefkeuken, historische tuin en kunnen van het personeel horen hoe zij het werken bij Domus Magnus ervaren. Omdat de locaties zich bij uitstek lenen voor bewoners die cognitief achteruitgaan of een vorm van dementie hebben, is deze middag het Alzheimer Café Zutphen op Huis ter Weegen aanwezig van 16.00 - 17.00 uur. Zij verzorgen een lezing met veel informatie over dementie en uiteraard zijn aanwezigen in de gelegenheid om hen vragen te stellen.

Week van Zorg en Welzijn
De open dag wordt gehouden tijdens?De Week van Zorg en Welzijn?en heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en geïnteresseerden te motiveren. De open dag is dan ook voor zowel belangstellenden die een geschikte woonzorglocatie zoeken voor zichzelf of een dierbare, maar ook voor mensen die in de zorgbranche (willen) werken.

Meer informatie
Benieuwd naar deze locaties die persoonlijke en professionele ouderenzorg bieden? Tussen 13.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom voor een rondleiding en van 16.00 tot 17.00 uur voor de lezing. Naast Huis Welgelegen en Huis ter Weegen openen nog acht andere locaties van Domus Magnus ook op zaterdag 16 maart 2019. Kijk voor meer informatie op www.domusmagnus.com/zorgenwelzijn.


NLDoet bij dierenweide 't Spiker

WARNSVELD - Ook dit jaar doet Dierenweide 't Spiker weer mee aan NL Doet. Deze dag, die bedoeld is om de handen samen uit de mouwen te steken, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 16 maart. Bij 't Spiker zoeken ze nog mensen die aan de slag willen in de dierenweide tussen 9.00 en 16. 00 uur. Op het programma staan de volgende zaken: voerbakken herstellen, klimtafel opbouwen, schilderwerkzaamheden, afrastering nalopen op gaten, werkzaamheden aan het hek met toegangspoort en stallen schoonmaken (niet afmesten). Ook mensen die maar een dagdeel kunnen, zijn welkom. Voor de lunch wordt gezorgd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de secretaris: H.Strijdveen, tel: 06 - 22202964.