Gerrit Wullink (links) van FC Zutphen, Rick Lesnussa en Jan Oonk tekenden zaterdag het stersponsorcontract. Foto: PR
Gerrit Wullink (links) van FC Zutphen, Rick Lesnussa en Jan Oonk tekenden zaterdag het stersponsorcontract. Foto: PR

Contact mediapartner en stersponsor van FC Zutphen

ZUTPHEN - Jan Oonk (verkoopleider) en Rick Lesnussa (media-adviseur Contact) waren namens Achterhoek Nieuws aanwezig bij de wedstrijd FC Zutphen - SVI als Sponsor van de Week en om een stersponsorcontract met FC Zutphen te tekenen.

Deze deal biedt Achterhoek Nieuws als uitgever van het weekblad Contact Zutphen-Warnsveld de mogelijkheid om meer naamsbekendheid te krijgen. Het logo zal namelijk op veel locaties zichtbaar zijn: onder andere op de shirts van vijf 35+-elftallen, diverse reclameborden, het scorebord en als reclame-etsraam in het clubgebouw.

Als tegenprestatie krijgt FC Zutphen een eigen nieuwspagina in de krant. Bovendien zal er veel redactionele aandacht worden besteed aan het Salland Electronics U13 internationale jeugdtoernooi dat dit jaar op 23 tot en met 25 augustus zal plaatsvinden. Zowel de de sponsorcommissie van FC Zutphen als de medewerkers van Contact zijn zeer content met deze nieuwe samenwerking die ongetwijfeld haar vruchten zal afwerpen.


Ga naar Contact.nl voor een video-interview


Contragewicht schuurde tegen het hefportaal

Vervolg van de voorpagina

ZUTPHEN - Een woordvoerder van de gemeente Zutphen laat in een reactie weten dat het defect aan de Oude IJsselbrug is ontstaan doordat een contragewicht op de brug tegen het hefportaal heeft geschuurd. Het contragewicht is een groot blok dat nodig is om de brug open en dicht te laten gaan. Het hefportaal is het deel van brug waar het contragewicht in hangt.

Hoe dit heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht. "Als je iets verandert aan een bestaande brug – dat hebben we in 2017 gedaan - dan gaat de brug zich daarna zetten. De constructie reageert op een verandering. Mogelijk heeft het hiermee te maken, maar dat onderzoeken we nog." Het probleem is voor nu verholpen en het hefdeel werkt gewoon weer. Woensdagochtend om 8.00 uur is de brug weer voor het eerst open gegaan voor de scheepvaart.
"De komende weken monitoren we de brug en bekijken we of en welke aanpassing nodig is. Dat doen we samen met de aannemer van de brug."