Oud-ZVV de Hoven-spelers komen terug op het oude nest. Foto: B. Duits
Oud-ZVV de Hoven-spelers komen terug op het oude nest. Foto: B. Duits

Nieuwe hoop voor ZVV de Hoven

Inspanningen speler blazen eerste elftal nieuw leven in

ZUTPHEN - Een nieuwe trainer en een groot aantal nieuwe spelers zorgen voor nieuwe hoop bij voetbalvereniging ZVV de Hoven. Toen de zondagvijfdeklasser in het najaar geen representatief eerste elftal op de been kreeg, was het duidelijk dat er behoefte was aan verandering.

Eerste-elftalspeler Dennis Oplaat kwam bij het bestuur met het idee om de elders voetballende De Hoven-spelers te benaderen om terug te keren op het oude nest en samen met de huidige selectie te kijken naar mogelijkheden voor verandering. Het bestuur is ontzettend trots op het feit, dat Dennis zich het lot van de club aantrok en het voortouw heeft genomen.
Deventenaar Roberto Tuinstra, nu nog actief bij Rijssen Vooruit, is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer. Tom Klein Kranenberg (Vorden), Kylion Stelder (Warnsveldse Boys), Kiefer Duits (Warnsveldse Boys), Danny Rotman (Warnsveldse Boys), Jordi Tempelman (Be Quick), Dave Verbeek en Jesse Stoel (Brummen) hebben al toegezegd het zwart-witte shirt te gaan dragen. Met andere potentiƫle nieuwelingen wordt nog overleg gevoerd.

Het bestuur heeft naast het eerste elftal, ook de jeugdteams en het meidenvoetbal in het vizier. Een plan voor de toekomst met de juiste investeringen moet de club weer op de kaart zetten. Er kunnen altijd nieuwe leden bij, dus wie wil voetballen bij deze zwart-witte club, komt een keer meetrainen en/of meldt zich aan via:
secretariaat@zvvdehoven.nl.