Tobias Reijngoud. Foto: Nike Martens
Tobias Reijngoud. Foto: Nike Martens

'In Gesprek Met' auteur Tobias Reijngoud

ZUTPHEN - Odensehuis Zutphen heeft de Warnsveldse schrijver Tobias Reijngoud uitgenodigd voor 'In Gesprek Met'. Op woensdag 13 maart komt hij van 19.30 tot 21.00 uur aan de Tengnagelshoek 6 vertellen wat hij heeft geleerd over het leven van zijn leven.

Toen hij halverwege de veertig was, vroeg hij zich namelijk af waar het nu eigenlijk om gaat. Gesprekken met mensen als Jan Terlouw, Huub Oosterhuis, Prinses Irene, Pim van Lommel en Lenny Kuhr gaven hem richting.
Reijngoud vroeg deze mensen, die al wat verder in het leven staan dan hij, of ze hem konden vertellen over hun zingeving. Hoe staan ze bijvoorbeeld in verbinding met de wereld? Welke intentie hebben ze met dat wat ze doen? Hoe komen ze aan de kracht om te leven? Hadden ze een inspirator? De antwoorden verwerkte Tobias Reijngoud in zijn boek Levenskracht & Levensvragen en neemt hij mee op weg in zijn eigen leven.
'In Gesprek Met' is een maandelijks terugkerende bijeenkomst van Odensehuis. Elke keer nodigen we iemand uit die te maken heeft met een onderwerp rondom ouder worden. Soms raakt het dementie heel erg, soms helemaal niet. Voor 'In Gesprek Met' is aanmelden niet nodig en de bijeenkomst is gratis toegankelijk. Het Odensehuis is woensdag vanaf 19.00 uur open.


odensehuiszutphen.nl