Als het leven op zijn einde loopt, wat is er dan (nog) nodig?

ZUTPHEN - Donderdag 28 februari vindt er weer een Café Doodgewoon plaats, ditmaal met als onderwerp: 'Als het leven op zijn einde loopt. Wat is er dan (nog) nodig?'. Sprekers zijn Laura van der Kam en Regina van Veen, geestelijk verzorger. Locatie: Waterkracht Ruys de Beerenbrouckstraat 106 te Zutphen. Inloop 14.00 met koffie thee en lekkers, start programma 14.15 tot 16.00 uur.

Als mensen te horen krijgen dat genezing niet meer mogelijk is, staat hun leven en dat van hun familieleden plotseling op zijn kop. Er moeten op dat moment vaak keuzes gemaakt worden: zoals wel of niet behandelen, thuis blijven of naar een hospice, wat kun je nog en wat wil je nog? Hoe maak je dan een keuze en op basis
waarvan? Als je weet welke dingen voor jou belangrijk zijn kan dat helpen. Tijdens deze middag gaat men in Café Doodgewoon op zoek naar welke zaken voor ieder van ons belangrijk zijn en daarover in gesprek.

Café Doodgewoon is een trefpunt voor mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden. Het is een initiatief van het palliatief netwerk regio Zutphen. Ropa Run ondersteunt met een subsidie.

Algemene informatie via Anna Kempe: 06 - 20 01 79 78 of a.kempe@sensire.nl


netwerkpalliatievezorg.nl/achterhoek