Dure 1-2 nederlaag van FC Zutphen (zat.) tegen de Esch

ZUTPHEN - FC Zutphen heeft zaterdag een dure nederlaag geleden in de thuis wedstrijd tegen de Esch uit Oldenzaal.

Na een goed begin zakte het team in het midden van de eerste helft terug waardoor de Esch in korte tijd twee keer scoorde. Het team probeerde door hard te werken de tweede helft terug te komen, maar speelde te onrustig en onnauwkeurig, waardoor men achter de feiten aan bleef lopen. Door de overwinning van de Esch en DZSV zijn de ploegen onderin nu dicht op elkaar geschoven. Bij FC Zutphen ontbrak aanvoerder Jelle Macare, door verplichtingen elders. Hij werd vervangen door Jan van der Mark.

Opstelling Fc Zutphen
Owen Rietman, Hidde van Kalker, Marco Kroeze, Jort Bleumink, Joran van der Kamp ( 46. Khen Bakkerweerd), Rik Vlutters, David te Slaa, Luuk Meijer, Jan van der Mark ( 68. Gabi Maduro), Niek Bakkerweerd, Jesse de Vries.

Zie contactzutphen.nl voor een uitgebreider wedstrijdverslag

Be Quick in blessuretijd onderuit

ZUTPHEN - Afgelopen zondag trad Be Quick afgelopen zondag in Apeldoorn aan tegen het als derde geklasseerde Alexandria. Na een 2-0 voorsprong bij rust, ging het in de tweede helft alsnog mis.

In minuut 39ste minuut zette Kelvin Kruger de bal voor. Er ontstond een scrimmage en uiteindelijk was het Saif Baig die binnen kopte, 0-1.Op slag van rust verwerkte doelman Meerts van de thuisploeg een schot van Baig tot corner. Daaruit viel de afvallende bal voor de voet van dezelfde speler, die doeltreffende uithaalde, 0-2.

Na de pauze, in de 74ste minuut, leidde geklungel op het middenveld tot een snelle tegenstoot, die resulteerde in 1-2. In de 81ste minuut viel de 2-2 na een geplaatste kopbal. Vier minuten later stond het zelfs 3-2, maar die goal was buitenspel. In de 87ste minuut pegelde Michael Parauti na een vrije trap de 3-3 tegen te touwen en meteen daarna leek Be Quick zelfs nog op voorsprong te komen, maar nu werd er onterecht voor buitenspel gefloten.

Zo leek het duel uit te draaien op een remise, maar in blessuretijd scoorde Alexandria toch nog zijn vierde. Ook nu vond men het buitenspel, maar de scheidsrechter oordeelde anders.