Ontdek wat de Gorsselse Heide in de winter te bieden heeft. Foto: PR
Ontdek wat de Gorsselse Heide in de winter te bieden heeft. Foto: PR Foto:

Ontdek wat de Gorsselse Heide in de winter te bieden heeft

GORSSEL - Ga op zondag 17 februari mee met een natuurgids, op zoek naar wat de Gorsselse Heide in de winter te bieden heeft. Wie weet horen we spechtengeroffel en de eerste zingende vogels, zoals de grote lijster. Start om 14.00 uur: hoek Elzerdijk/Gerrit Slagmanstraat te Harfsen.

Een vrijwillige bijdrage is welkom. Het kan nat zijn op de heide; denk aan geschikt schoeisel (evt. laarzen). Honden kunnen helaas niet mee. Informatie via 0575-540978. Voor meer informatie over excursies op de Gorsselse Heide, georganiseerd door IVN en Marke Gorsselse Heide, zie de websites.


www.ivn.nl/zutphen

www.markegorsselseheide.nl


Duurzame startups presenteren zichzelf

ZUTPHEN - Zes startups op het gebied van duurzaamheid en circulariteit sluiten op donderdag 21 februari tussen 16.00 en 18.00 uur het Startup Programma van het Cleantech Center af in het Pakhuis Noorderhaven in Zutphen.

In vijf maanden tijd zijn ze met coaching en kennissessies van het Cleantech Center klaargestoomd voor snelle groei en een succesvolle marktintroductie. Tijdens de Startup Demoday presenteren de startups hun bedrijf. Annelies de Jonge, wethouder van de gemeente Zutphen, opent de bijeenkomst.

Ben je benieuwd naar de ideeën van deze tweede lichting Cleantech startups? Iedereen is welkom de bedrijfspitches bij te wonen. Na elke pitch voelt een deskundig kennispanel de startups kort aan de tand.

De organisatie hoopt op een enthousiast publiek met onder de aanwezigen ook mensen die de starters op weg kunnen helpen op het gebied van investeringen, initiële klanten en netwerk.

Aanmelden kan via de website.


cleantechcenter.nl/evenementen