Nieuwe trainer John van Beukering. Foto: Jeroen Bloemenkamp
Nieuwe trainer John van Beukering. Foto: Jeroen Bloemenkamp

Nieuwe koers, nieuwe trainer

Jhon van Beukering is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer bij Be Quick

ZUTPHEN - Met ingang van het seizoen 2019 - 2020 gaat het prestatievoetbal bij Be Quick naar de zaterdag. Een nieuwe koers en dus ook een nieuwe trainer. Vanaf het nieuwe seizoen is Jhon van Beukering aangesteld als nieuwe hoofdtrainer bij Be Quick.

Naast de doorontwikkeling van de eerste selectie, is de ontwikkeling van de jeugd een belangrijk uitgangspunt van zowel Be Quick als van Jhon van Beukering. Jhon heeft naast zijn actieve voetballoopbaan in het betaalde voetbal (waaronder Vitesse, de Graafschap en Feyenoord) ervaring als trainer opgedaan bij diverse andere clubs. Het team waarover hij de scepter gaat zwaaien, is momenteel mede-koploper in de zaterdag derde klas. Spelers in het huidige eerste zondagelftal wordt de gelegenheid geboden om toe te treden tot dit team. Zij die dit niet wensen, gaan komend seizoen bij Be Quick op recreatieve basis verder.

In de komende tijd zal Jhon van Beukering zich nader introduceren binnen Be Quick en gesprekken voeren met staf en spelers om te komen tot een nieuwe selectie voor het aankomende seizoen.