Kapotte spullen repareren

WARNSVELD - De vrijwilligers van Repair Café Warnsveld repareren op dinsdagavond 12 februari van 19.00 tot 21.00 uur in 't Warnshuus weer zoveel mogelijk dierbare en kapotte spullen. Vrijwillige meedenkers, reparateurs en organisatietalenten zijn altijd van harte welkom.


www.repaircafe.org

marionvanarragon@gmail.com


Jaarvergadering vrouwenvereniging

WARNSVELD - Donderdag 14 februari houden de dames van Christelijke vrouwenvereniging Triangel Warnsveld hun jaarvergadering. Na de pauze wordt de avond verzorgd door het eendagsbestuur. Aanvang 19.45 uur in de Triangel te Leesten.


Film van oud Warnsveld

WARNSVELD - Vrouwen van Nu Afdeling Warnsveld houdt op maandag 11 februari haar maandelijkse verenigingsavond in 't Nut. Aanvang 19:30 uur. De avond staat in het teken van de jaarvergadering, na het officiële gedeelte laat Jan Rossel een film zien die door huisarts dr. Jan Thate gemaakt is van oud Warnsveld en omgeving.


De online aangifte: hoe werkt het?

REGIO - De Bibliotheek organiseert in februari vier informatiebijeenkomsten over de online aangifte voor de Belastingdienst. Digitaal adviseur Alberdine Tesink legt de bezoekers stap voor stap uit hoe de online aangifte werkt. De bedoeling is dat de deelnemers na deze bijeenkomst zelf de aangifte doen via Mijn Belastingdienst of via de app 'Aangifte doen'. De bijeenkomsten vinden steeds plaats van 19.00 tot 20.30 uur: de Bibliotheek Lochem op dinsdag 12 februari; de Bibliotheek Gorssel op donderdag 14 februari; de Bibliotheek Warnsveld op maandag 18 februari en de Bibliotheek Zutphen op dinsdag 19 februari. Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden bij de balie in de Bibliotheek, via info@graafschapbibliotheken.nl, of 0575-512926.