Ronald Snijders. Foto: Rob Brakel
Ronald Snijders. Foto: Rob Brakel Foto:

Zutphense muzikanten treden op
tijdens exotisch lunchconcert

RUURLO/ZUTPHEN - Het Zutphense Trio Bungu Bungu geeft op zondag 17 februari samen met de bekende fluitist Ronald Snijders een lunchconcert in het Kulturhus van Ruurlo, aan de Nieuwe weg 5. Om 13.00 wordt een lunch met Surinaamse en vegetarische gerechten geserveerd, waarna om 14.00 uur het gratis toegankelijke muziekprogramma start (kan apart bezocht worden). De muziek die zal klinken wordt een mix van Suri-jazz, Kaseko en Zuid-Amerikaanse stijlen als Cumbia en Salsa. Dit alles gebracht door de muzikanten uit Zutphen.

Wolfram Reisiger op piano en accordeon, Erik Snellink op drums en percussie, Frank Ong-Alok op de bas en tevens leadvocalist. Als speciale gast is uitgenodigd de meest swingende fluitist Ronald Snijders. Een man die al decennia lang meedraait in de jazz en popscene van Nederland en ver daar buiten. Ooit geridderd vanwege zijn muzikale mengvormen van etnische en westerse muziek. Hij is de uitvinder van de Bijlmer jazz.

Mede dankzij zijn aanstekelijke stageperformance belooft het een feestelijke middag te worden met culinaire hoogstandjes uit de Surinaamse keuken. Tijdens dit evenement is er ook een kleine cultuurinfomarkt van de Stichting Kunstkring Ruurlo. De toegang tot het concert is gratis, maar een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld. Reserveren voor de lunch met opgave van het aantal personen kan via e-mail.


muziek@kunstkringruurlo.nl

kunstkringruurlo.nl/muziek

Fluitist Ronald Snijders