Zebra Poetry Film Festival. Foto:PR
Zebra Poetry Film Festival. Foto:PR

Internationale poëziefilms

ZUTPHEN - Voor het tweede jaar is het Zebra Poetry Film Festival te gast in Luxor voor een presentatie van een reeks bijzondere poëzieverfilmingen. Ter gelegenheid van de Poëzieweek heeft artistiek directeur Thomas Zandegiacomo de beste films geselecteerd van het afgelopen jaar. Onder de dichters wier werk verfilmd is, zijn bekende namen als Neil Gaiman, Billy Collins, Liao Yiwu, Guido Gezelle en Erik Lindner.

Het Zebra Poetry Film Festival, dat elke twee jaar plaatsvindt in Münster en Berlijn, is het grootste poëziefilmfestival ter wereld. Luxor is het enige ‘satelliettheater’ buiten Duitsland waar dit bijzondere pakket films te zien is.

Zondag 3 februari, aanvang 11.00 uur. Kaartverkoop via de kassa of de website.


www.luxorzutphen.nl


Julian Sas in Het Hart

EEFDE - Zaterdag 2 februari zal Julian Sas zijn nieuwe album 'Stand Your Ground' presenteren in Het Hart in Eefde, Jolinkweg 2 in Eefde. Aanvang 21.15 uur, zaal open 20.30 uur.

Julian Sas is in zijn genre een van de grootste artiesten die Nederland ooit heeft voortgebracht en als gitarist behoort hij tot de absolute top van Europa. Julian werd in 2017/2018 door lezers en recensenten van Bluesmagazine uitgeroepen tot de beste blues muzikant van de Benelux.
Julian maakte naam en faam met een reeks ijzersterke albums, maar vooral als live-artiest. Zijn album 'Feelin Alive' (2017-2018) wordt door critici gezien als zijn beste live-plaat tot nu toe. Sas is geïnspireerd door legendarische muzikanten zoals Jimi Hendriks, Jeff Beck en Johnny Winter. Samen met zijn band staat de sympathieke gitarist keer op keer garant voor een authentieke blusshow.
Eind 2018 is Julian met zijn band de studio in geweest voor opname van zijn nieuwe album die binnenkort uit zal komen. Natuurlijk zullen er nummers van dit album in Eefde gespeeld gaan worden.

Voor meer informatie en kaartverkoop, neem contact op of zie de website.


0575 547 480

info@hetharteefde.nl

www.hetharteefde.nl/agenda