Ontbijtconcert Broodcafé

ZUTPHEN - Op zondag 27 januari van 10.30 tot circa 13.00 uur is er in het Driekant Broodcafé, Lijmerij 23 (net achter het Station) een ontbijtconcert.

Twee studenten, van de Cello Academie brengen samen met Jeroen den Herder een programma voor cello met elementen uit Turkije en Wit-Rusland. Deze bewerkingen worden afgewisseld met delen uit de cello-suites van Bach voor solo cello en sonates uit de barok. De studenten zijn uit de klas van Jeroen den Herder aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam en volgen cursussen aan de Cello Academie Zutphen.

Voor het concert wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die ten goede komt aan studenten om hun lessen aan de de Academie te kunnen volgen.


Fermata zingt over liefde en afscheid

ZUTPHEN - Vocaal Ensemble Fermata verzorgt een concert op zondag 17 februari om 15.00 uur in de St. Janskerk in Zutphen. Het thema van het concert is 'Liefde en Afscheid' en bestaat uit muziek van o.a. Gheilo - Ubi Caritas, Whitacre - Hebrew Love Songs en Tedesco - Romancero Gitano.

Medewerking aan dit concert wordt verleend door Jan Bartlema, gitaar en het VOS-ensemble bestaande uit Merle van Gelder en Angela Machiel viool, Lex Bouman altviool en Dirk Jan Post cello. Het geheel staat onder leiding van Paulien Roos-Bik.

Vocaal Ensemble Fermata is een koor uit Zutphen dat zich heeft toegelegd op de muzikale omlijsting van uitvaarten of andere bijzondere momenten zoals een herdenking, een huwelijk, een opening of een jubileum.

Kaarten aan de kerk verkrijgbaar. Voor meer informatie, neem telefonisch contact op met Gerri Bannink.


06 - 171 631 95