Het Evenemententeam, v.l.n.r.: Vincent Nijman, Matthijs Spits, Marcel Lichtenbeld, Leo van Eden en Remco Feith. Mark Schuitemaker ontbreekt op de foto. Foto: Pascale Drent
Het Evenemententeam, v.l.n.r.: Vincent Nijman, Matthijs Spits, Marcel Lichtenbeld, Leo van Eden en Remco Feith. Mark Schuitemaker ontbreekt op de foto. Foto: Pascale Drent Foto:

Evenemententeam helpt organisatoren

ZUTPHEN - Het Zutphense Evenemententeam gaat van start. Dit team is opgericht om organisatoren van een evenement proactief en vroegtijdig te ondersteunen en ze te helpen om er bekendheid aan te geven. Het team is een van de initiatieven van het college van burgemeester en wethouders om de aantrekkelijkheid van Zutphen als evenementenstad te vergroten.

In het team komen disciplines samen als vergunningen, subsidies, Binnenstadsmanagement en Stichting Zutphen Promotie. Het team bestaat uit Vincent Nijman, Matthijs Spits, Marcel Lichtenbeld, Leo van Eden, Remco Feith en Mark Schuitemaker. Zij gaan vroegtijdig met evenementenorganisatoren in gesprek om te kijken wat nodig is en wat het team daarin kan betekenen.


Lees verder op pagina 7