De leden komen de bestelling in Warnsveld en Leesten rondbrengen. Foto: PR
De leden komen de bestelling in Warnsveld en Leesten rondbrengen. Foto: PR Foto:

Compostactie Warnsveldse Boys

WARNSVELD - Ook dit jaar organiseert v.v. Warnsveldse Boys weer haar jaarlijkse compostactie. De Boys hebben Warnsveld verdeeld in 23 wijken. De verkopers hebben al een start gemaakt, maar wie ze gemist heeft kan altijd nog bestellen (dit geldt ook voor inwoners van Leesten).

De leden verkopen compost, potgrond en tuinturf per zak 50 liter voor de prijs van 6 euro per zak. Ook is koemestkorrel verkrijgbaar, inhoud 10 kg voor 7 euro per zak. Bestellen kan telefonisch via Hans van Geel. Hij komt dan langs om de bestelling en het geld op te halen. Pinnen is niet mogelijk. De bestelling voor de wijk Leesten wordt op vrijdag 15 maart 2019 bezorgd en voor de Warnsvelders op zaterdag 16 maart.


0575 - 523 470

06 -198 859 40


Handige Harry's gezocht

WARNSVELD - De vogels hebben het moeilijk in deze tijd van het jaar. 't Warnshuus wil daarom met de creatieve kindermiddagen in de voorjaarsvakantie de vogels centraal stellen. Op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari kunnen de kinderen van 6 -12 jaar op een leerzame en creatieve wijze kennis vergaren over het wel en wee van de (tuin)vogels.

Er wordt voorgelezen en gezongen over de ijsvogel, de kinderen gaan kleuren, vogelmobiels maken en op verschillende creatieve manieren het thema vogels uitbeelden.

De organisatie zoekt nog een aantal handige doe-het-zelvers die simpele voederhuisjes en voederplateaus kunnen maken die de kinderen later zelf kunnen bewerken om mee te nemen naar huis.

Wie wil helpen kan zich aanmelden bij Henk Steinvoort via mail of telefoon.


henk.steinvoort@warnshuus.nl

0575 – 522 796