Foto: PR
Foto: PR Foto:

KVZ verlengt contract met Elmar Hesselink niet

ZUTPHEN - KVZ heeft besloten om het contract met de hoofdtrainer van de selectie na dit seizoen niet te continueren voor een derde seizoen. De tegenvallende resultaten van de selectie zijn een reden om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Elmar Hesselink deelt de mening van het bestuur en had voor zichzelf geconcludeerd dat verandering van hoofdtrainer is deze fase nodig is.

Elmar is in de zomer van 2017 gestart als hoofdtrainer van KVZ. Als verenigingsman heeft hij de verantwoordelijkheid op zich genomen om het eerste team van KVZ door een lastige periode te loodsen. Immers bij zijn aantreden had hij te maken met de nodige mutaties in de selectiegroep. Het is hem gelukt om de groep weer op één lijn te krijgen. Het bestuur en de TC van KVZ zijn hem daar erkentelijk voor.

Met dit besluit komt per juni 2019 een einde aan de samenwerking tussen KVZ en Elmar Hesselink. Het bestuur van KVZ gaat zich in de tussentijd oriënteren op de aanvullingen die de technische staf van onze selectie nodig zal hebben.

Elmar Hesselink en KVZ hebben uitgesproken samen voor een goede afronding van het seizoen te gaan.

Gerrit de Weert is in de zomer van 2018 gestart als trainer van het tweede team. Hij heeft aangeven dat de balans werk en korfbal voor hem niet meer te combineren valt. Ook hij zal aan het eind van dit seizoen zijn trainerstaken bij KVZ beëindigen.


Sterk optreden jeugdselectie Judo Zutphen

ZUTPHEN - Ook in de jeugdselectie van Judo Zutphen zitten alweer heel veel talenten. Op het grote opstaptoernooi in Markelo werd er weer heel wat goud, zilver en brons mee terug naar Zutphen genomen. De coaches Amy van Zijtveld en Christel Leidelmeijer konden dan ook erg tevreden met deze resultaten zijn.


Nominaties bekend van Sportverkiezing Zutphen 2018

ZUTPHEN - Woensdag 16 januari is tijdens de live uitzending van BFM in het programma Ratatouille bekend gemaakt wie genomineerd is voor de Sportverkiezing 2018. De jury heeft de nominaties voor vier categorieën bekendgemaakt, te weten: sportman, sportvrouw, sportploeg en sporter met een beperking. Op vrijdag 1 februari 2019 wordt in de Burgerzaal in Zutphen per categorie één winnaar gekozen. Diegene mag zich sportman, sportvrouw, sportploeg en sporter met een beperking van Zutphen noemen. In iedere categorie zijn drie namen genomineerd. Sportman: Lasse Hiddink (Deventer ijsclub), Olivier van der Spoel (WSV Warnsveld) en Mink Willemsen (Judo Zutphen). Sportvrouw: Zara Govaers (De IJsselmeeuwen), Kalista Lamers (Boink) en Sarah Peerik (AV Hanzesport). Sportploeg: Surtout, Warnsveldse Boys en WSV Volleybal Warnsveld. Sporter met een beperking: Marit Ellis (Upward hockeyclub), Loreen Nienhuis (AV Hanzesport) en Mattis van der Kolk (AV Hanzesport).


Kennismaken met WSV Warnsveld

WARNSVELD - Deze maand is het 'open les'-maand bij WSV. Iedereen is welkom om te komen kijken of tweemaal gratis mee te doen bij de lessen, denk aan jazzdans, streetdance, aerobic en turnen, recreatief en selectie, of acrogym.

Peuters en kleuters zijn welkom op de gymles op vrijdag van 15.00-15.45 uur in sporthal de Mene. Ook zijn er beweegdiplomalessen: een reeks van 18 lessen waar kinderen van 2 tot 6 jaar spelenderwijs leren bewegen. Aanstaande 13 en 20 februari zijn er proeflessen. Vanaf 6 maart start de nieuwe reeks beweegdiploma. Voor meer informatie over lestijden en locaties, neem contact op of zie de website.


secretaris@wsv-warnsveld.com

www.wsv-warnsveld.com