Drie teams acro WSV Warnsveld. Foto: PR
Drie teams acro WSV Warnsveld. Foto: PR

WSV acro dames en turnsters in actie

WARNSVELD - Zaterdag 19 januari mochten in Zwolle drie teams van acro WSV hun oefening laten zien. In Harfsen lieten zeven dames van WSV in de zesde divisie turnen zien wat ze waard waren.

In Zwolle mochten Nandi, Floor en Quinty als eerste, dit trio komt uit in de E-jeugd. Ze werden zevende. In de wedstrijd daarna mochten senioren E. Als eerste het trio Eline, Judith en Jente, zij eindigen op een vijfde plaats. Daarna waren Aicha en Jennifer aan de beurt. Zij behaalden een achtste plaats. Nu gaan hard trainen voor volgende twee plaatsingswedstrijden met trainers Carlijn Castermans en Pascal Hovens.

Turners in de prijzen
Voor de turndames was afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd in een nieuwe divisie en dus met nieuwe oefeningen. De meiden en trainster Lisanne Ruegebrink kunnen tevreden zijn over de eerste prestaties en gaan weer trainen voor de volgende wedstrijd op 23 februari 2019. Jeugd 1, D3: Lieke Knegt, zesde plaats. Junior, H: Noor Beser, tweede plaats. Senior, G: Milou van Osch werd eerste en Kyra Kramer derde. Jeugd 2, H: Ezra de Bruin werd zevende, Demi Slapman negende en Naima Kdise dertiende.