Ondernemersnetwerk

ZUTPHEN - Vrijdag 19 januari om 09.30 uur vindt een laagdrempelige netwerkbijeenkomst plaats in 't Atrium, voor ondernemers, startende ondernemers en mensen die er aan denken om ondernemer te worden. Het thema is 'sprekend wie je bent' door Henriette Visser van Studio MoSK. In een korte interactieve en inspirerende presentatie maakt Henriette Visser ondernemende vrouwen en mannen bewust van hoe ze hun uitstraling kunnen laten werken in hun contacten en voor hun bedrijf. Na de presentatie is er ruim de tijd om te netwerken. Locatie: Martinetsingel 19. Deelname is gratis, aanmelden niet nodig.


Kaarsenkroon weer thuis

ZUTPHEN - Afgelopen maandag 14 januari is de kaarsenkroon uit 1395 weer teruggekeerd naar de Walburgiskerk in Zutphen na een verblijf van drie maanden op de tentoonstelling 'Maria van Gelre' in het Valkhofmuseum in Nijmegen. Het object meet 2,70 meter, heeft een diameter van 2,64 m en weegt naar schatting ruim 200 kilo. Vanwege zijn omvang werd de kaarsenkroon in verschillende stukken gedemonteerd om het te kunnen vervoeren en weer in de Walburgiskerk te kunnen terugplaatsen.


Singlescafé voor alleenstaanden

ZUTPHEN – Zaterdagavond 26 januari organiseert DatingOost een singlescafe (±45-67jr) in de gewelven kelder van Uffie's aan de Houtmarkt 71.

"Iedere gast van deze ontmoetingsavond komt alleen en wordt daarom altijd persoonlijk door ons ontvangen", legt matchmaker Getty Schepers uit. "Ons doel was jaren geleden iets te organiseren voor de doelgroep 45-67 jaar. Jongere singles gaan makkelijker uit en zie je ook vaker op datingsites. Onze singlescafés zijn niet gericht op daten, maar om vrienden te maken en nieuwe contacten te leggen. We hebben gemiddeld zo'n zeventig gasten per ontmoetingsavond; ongedwongen en laagdrempelig. Borrelen met gelijkgestemden."

Het singlescafé heeft een eigen ingang vóór Schuurman Schoenen. Deur open 20.30 uur. Vooraf aanmelden niet nodig. Nette kleding gewenst. Voor meer info en entreekosten kan gebeld worden met Dating Oost of via de website.


0546-492 899

www.DatingOost.nl