Foto: PR
Foto: PR

Denkt u erover om pleegouder te worden?

Informatieavond 24 januari

ZUTPHEN - Bij de overweging om pleegouder te worden, zijn er ook veel vragen. Start daarom het nieuwe jaar goed en kom vrijblijvend naar onze informatieavond op 24 januari in Zutphen.

Hier wordt verteld wat het inhoudt om pleegouder te zijn en kunnen vragen gesteld worden aan een ervaren pleegouder. Aanmelden kan via e-mail.Kijk voor meer informatie over pleegzorg op de website.


wordpleegouder@pactum.org

pactum.org/pleegzorg


Hoe kunstwerken te plaatsen in de tentoonstellingsruimte

GORSSEL - Ynte Alkema laat het publiek achter de schermen meekijken bij de Gorsselse Kunstkring op donderdag 24 januari om 20.00 uur met zijn lezing getiteld 'wordt verwacht'. Het accent bij deze lezing ligt niet op de keuze van kunstwerken, maar hoe deze kunst in de tentoonstellingsruimte wordt geplaatst.

Kunst moet zo attractief mogelijk tentoongesteld worden. Zo kan het kunstwerk bijvoorbeeld solitair op een podium of wellicht met meer kunstwerken in een vitrine. Hoe groot moet dat dan zijn, welke vorm, van welk materiaal, welke kleur, hoe uitgelicht?

Het proces van het tot stand komen van een museaal project wordt door Ynte uit de doeken gedaan aan de hand van voorbeelden van diverse projecten van verschillende grootte en complexheid.

Locatie: Residentie de Roskam achter restaurant Loetje, Hoofdstraat 26. Niet-leden zijn welkom, zij betalen 10 euro. Voor meer informatie, stuur een mail of bekijk de websites.


secretarisgkk@gmail.com

www.gorsselsekunstkring.nl

www.atelieralkema.nl