Alle prijswinnaars van de jeugd. Foto: PR
Alle prijswinnaars van de jeugd. Foto: PR Foto:

Volop strijd tijdens Open Zutphense Tafeltenniskampioenschappen

ZUTPHEN - Zondag 13 januari werd voor de 31ste keer bij TTV Torenstad de Open Zutphense Tafeltenniskampioenschappen gehouden en de eerste keer dat het toernooi mogelijk werd gemaakt door AVDD Beveiliging. Het clubgebouw van TTV Torenstad was bomvol er kon geen speler meer bij. Het toernooi was helemaal vol geboekt en van 10.00 uur tot 17.00 uur werd in meerdere klassen gestreden om de titel en de prijzen.

De strijd om het algeheel kampioenschap, de A klasse, was er een tussen Bas Wrekenhorst van de Brug, Roland Voppel van de Toekomst en Koen Molenwijk (Buitenpost). Na een erg spannende strijd met veel vijfsetters werd uiteindelijk Roland Voppel ongeslagen kampioen voor Bas Wrekenhorst. Als vereniging deed TTV Warnsveld het heel erg goed. Van de twaalf te vergeven prijzen waren er zeven voor de Warnsvelders. De jeugd speelde zaterdag in drie verschillende klassen: Dylan Vening, de kampioen van vorig jaar, wist na een spannende strijd zijn titel te verdedigen.

Uitslag senioren
A klasse: 1 Roland Voppel (de Toekomst) en 2 Bas Wrekenhorst (de Brug). B Klasse: 1 Georg Oudt (De Toekomst) en 2 Ronald van Amersfoort (Warnsveld). C Klasse: 1 Marcel Oudijk (Warnsveld) en 2 Jasper van de Brink (Warnsveld). D Klasse: 1 Rob van Sloten (Warnsveld) en 2 Mark van de Brink (Warnsveld). E Klasse: 1 Christiaan te Strakke (Warnsveld) en 2 Sylwia van Amersfoort (Warnsveld). F Klasse: 1 Marc Hasper (Torenstad) en 2 Erik Donderwinkel (Torenstad).

Uitslag jeugd
A klasse: 1 Dylan Vening en 2 Sjoerd Schot. B klasse: 1 Martin Buitink en 2 Lieke Bouwman. C klasse: 1 Jan Legtenberg en 2 Jim van de Boog.