Merel Harkink (l) en Merel Hubatka (m) nemen uit handen van Robert Denessen (WMK) de opbrengst in ontvangst. Foto: Jan Kolkman
Merel Harkink (l) en Merel Hubatka (m) nemen uit handen van Robert Denessen (WMK) de opbrengst in ontvangst. Foto: Jan Kolkman Foto:

Lezing over Mali

WARNSVELD - De leden van de Protestants Christelijke Ouderen Bond houden donderdag 24 januari om 14.30 uur in de Eekschuur in Warnseld hun eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar. De heer Martin Idema uit Velp komt dan vertellen over het Afrikaanse land Mali. Het belooft een boeiende lezing te worden met prachtige dia's. Gasten zijn hartelijk welkom.


Geld voor muzieklessen asielzoekers

WARNSVELD - Tijdens de nieuwjaarsrepetitie van het Warnsvelds Mannenkoor (WMK) namen Merel Harkink en Merel Hubatka van 'Zutphen Zingt' uit handen van Robert Denessen (WMK) de opbrengst in ontvangst van het gezamenlijke concert van december. De bijna 500 euro is bestemd voor muzieklessen voor asielzoekers. Een meevaller was dat het geld niet was gestolen bij de inbraak in de Warnsveldse Eekschuur, de week na het concert. Het geld was namelijk gestald bij een van de leden.